Shark

Nanizanka / Drama, 2. sezona, 9. del, Združene države Amerike
55 min | IMDB: 7,1 |

Pravniška serija spremlja življenje Sebastiana Starka, karizmatičnega in nadvse samozavestnega odvetnika.

V divjem požaru zgori tudi ena izmed hiš, iz katere so bili evakuirani vsi prebivalci. Kljub temu gasilski načelnik Adams v hiši opazi nekoga v nezavesti, toda žal je prepozen, tako da Adams in neznanec umreta v požaru. Stark izve, da moški v hiši sploh ni prebival, obdukcija pa pokaže, da je bil mrtev že prej. Izkaže se, da je imela pokojnikova žena razmerje z gasilski načelnikom Stevensom, ki je bil odgovoren za gašenje požara.

Svojo dolgoletno kariero je Shark preživel kot zagovornik, po veliki življenjski spremembi pa sedaj postane tožilec. Tako mora delati za svojo nekdanjo nasprotnico Jessico Devlin. Ta prezira njegove metode dela, ki so velikokrat nepoštene in na robu zakona. Vseeno pa mu zaupa skupino mladih tožilcev, ki bodo sodelovali z njim. Sicer Starka čaka bitka tudi v zasebnem življenju, saj se bori za skrbništvo nad 17-letno hčerko Julie.

Režija: Adam Davidson

Igrajo: James Woods,Danielle Panabaker,Sophina Brown,Sarah Carter,Jeri Ryan,Henry Simmons,Sam Page,Kevin Alejandro,Carlos Gómez,Alexis Cruz