Shark

Nanizanka / Drama, 2. sezona, 10. del, Združene države Amerike
45 min | IMDB: 7,1 |

Pravniška serija spremlja življenje Sebastiana Starka, karizmatičnega in nadvse samozavestnega odvetnika.

Iz zapora pogojno izpustijo zalezovalca Richarda Leeja Franca. Iz zapora pogojno izpustijo zalezovalca Richarda Leeja Franca, ki naj bi pred petimi leti zabodel teniško zvezdo Christino Shaw. Christina svojega napadalca ni nikoli videla, glavni očividec pa je na smrtni postelji umaknil svojo izjavo. Jessica, ki je Franca spravila za zapahe, je besna in pripravljena narediti vse, da bi zaščitila Christino. Toda nekaj dni kasneje jo najdejo mrtvo.

Svojo dolgoletno kariero je Shark preživel kot zagovornik, po veliki življenjski spremembi pa sedaj postane tožilec. Tako mora delati za svojo nekdanjo nasprotnico Jessico Devlin. Ta prezira njegove metode dela, ki so velikokrat nepoštene in na robu zakona. Vseeno pa mu zaupa skupino mladih tožilcev, ki bodo sodelovali z njim. Sicer Starka čaka bitka tudi v zasebnem življenju, saj se bori za skrbništvo nad 17-letno hčerko Julie.

Režija: Adam Davidson

Igrajo: James Woods,Danielle Panabaker,Sophina Brown,Sarah Carter,Jeri Ryan,Henry Simmons,Sam Page,Kevin Alejandro,Carlos Gómez,Alexis Cruz