Skladiščne vojne: Kanada: Paulie's Angels: S polno paro

Razvedrilni / Resničnostna TV, 2. sezona, 32. del, Kanada
30 min | IMDB: 3,6 |

V Kanadi se na skladiščnih dražbah vsakodnevno srečujejo kupci, ki se v lovu za dobičkom potegujejo za pozabljena skladišča.

Kupci so napeti kot še nikoli. V stresu so zaradi tekmovalnosti na dražbi, poleg tega jih čakajo pomembne odločitve v zvezi z novimi poslovnimi podvigi.

Oddaja »Skladiščne vojne: Kanada« prikazuje sodoben lov na zaklade štirih ekip ponudnikov, ki so zmeraj pripravljeni na dobro kupčijo. Spoznajte »Hujskača« Roya Dirnbecka, »Veterana« Cindy Hayden in Ricka Coffilla, »Lepotico« Ursulo Stolf ter »Kockarja in mulca«, ekipo, ki jo sestavljata oče in sin Paul in Bogart Kenny. Oboroženi z izurjenim očesom in edinstvenim instinktom, ti ponudniki uporabijo svoje skupno znanje, izkušnje in ostroumnost, da premagajo tekmece in pospravijo lep zaslužek. Za ogled vsebine enot pred dražbo imajo na voljo pet minut časa, za red pa skrbi izkušeni dražbar Don Reinhart. Ponudniki iščejo namige, ki bi jim lahko izdali, kaj se skriva v škatlah, zmagovalec pa lahko domov odnese zaboj poln stare šare ali skrinjo zaklada. Ponudniki že brusijo kremplje, saj so odločeni, da bodo za zmago storili vse, kar je potrebno.

Režija: Sebastian Cluer

Igrajo: Ursula Stolf,Paul Kenny,Bogart Kenny,Roy Dirnbeck,Don Reinhart,Rick Coffill,Cindy Hayden,Shannon Chow,Jon Ambrose,Russ Bond