Castle

Nanizanka / Drama, 2. sezona, 19. del, Združene države Amerike
55 min | IMDB: 8,2 |

Pisatelj kriminalk Richard Castle in detektivka Kate Beckett tudi v drugi sezoni sodelujeta pri reševanju zanimivih primerov.

Castle in Kate preiskujeta bizarno smrt kustosa muzeja. Je šlo za umor ali nesrečo? Hitro ugotovita, da je kustos že drugi član nedavne arheološke ekspedicije, ki je po vrnitvi domov umrl. Je možno, da sta obe smrti povezani s smrtonosnim urokom, ki pravi, da bo umrl vsak, ki bo videl obraz mumije, ali pa sta bila res umorjena? Ko Castlu radovednost ne da miru in pogleda mumijo, se tudi on začne bati za svoje življenje.

Castle je ameriška televizijska kriminalistično-dramska nanizanka, ki je svojo premiero doživela leta 2009 na televizijski mreži ABC. V njej spremljamo življenja Richarda Castla (Nathan Fillion), uspešnega pisatelja kriminalnih romanov, in Kate Beckett (Stana Katic), newyorške detektivke, ki skupaj preiskujeta različne nenavadne primere v mestu New York. Sprva Beckettova ni čisto nič navdušena nad idejo sodelovanja z nekim pisateljem kriminalk in odločno zavrača sodelovanje z njim. Toda sčasoma oba začneta čutiti medsebojno naklonjenost.

Režija: Rob Bowman

Igrajo: Nathan Fillion,Stana Katic,Susan Sullivan,Jon Huertas,Seamus Dever,Molly C. Quinn,Tamala Jones,Penny Johnson Jerald,Ruben Santiago-Hudson,Maya Stojan