Beg iz zapora

Nanizanka / Akcija, 1. sezona, 2. del, Združene države Amerike
55 min | IMDB: 8,3 |

Serija Beg iz zapora se vrača s pripravami za največji beg doslej.

Medtem ko Lincoln in C-Note nadaljujeta z iskanjem, Michael in njegov sozapornik Whip poskušata pobegniti iz Ogygije. Medtem Sara preiskuje Michaelov primer. Sledi jo vodijo do državne ustanove in do neprijetnega srečanja s Paulom Kellermanom.

V napetih novih delih izvirne serije se igralci Wentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies, Amaury Nolasco, Robert Knepper, Rockmond Dunbar in Paul Adelstein združijo za pustolovščine, ki jih popeljejo po vsem svetu. Čakajo jih napeti trenutki in negotova prihodnost, ki so zaznamovali serijo, predvajano med letoma 2005 in 2009. V prvotni seriji se je zgodba vrtela okrog Michaela Scofielda, mladeniča, odločenega, da bo rešil svojega obsojenega brata, Lincolna Burrowsa, pred smrtno kaznijo, zato skuje zapleten načrt za pobeg iz zapora. V novi sezoni serije, ki so jo posneli v Maroku, na plan pridejo sledi, ki kažejo na to, da je domnevno mrtvi Michael morda živ. Lincoln in Sara, Michaelova domnevna vdova, se združita, da bi načrtovala vrsto velikih pobegov, kakršnih še ni bilo. V akcijo se spet vrnejo trije zloglasni pobegli kaznjenci iz zapora Fox River, Sucre, T-Bag in C-Note.

Režija: Nelson McCormick

Igrajo: Rockmond Dunbar,Robert Knepper,Wentworth Miller,Amaury Nolasco,Dominic Purcell,Sarah Wayne Callies,Marina Benedict,Christian Michael Cooper,Mark Feuerstein,Steve Mouzakis