Operacija Havaji: Agenti

Nanizanka / Akcija, 6. sezona, 17. del, Združene države Amerike
60 min | IMDB: 7,4 |

Havaji 5.0. je sodobna različica klasične serije, ki govori o elitni policijski enoti, katere naloga je pregnati kriminal s sončnih havajskih plaž.

Ekipa lovi ruskega vohuna, ki se je dokopal do občutljivih varnostnih podatkov. McGarrett izve pravi razlog za Catherinin odhod.

Detektiv Steve McGarrett je bivši mornariški častnik, ki se vrne na otok Oahu, da bi raziskal očetov umor. Guvernerka otoka ga prepriča, da postane vodja novoustanovljene enote za boj proti kriminalu. McGarrettu se pridružijo še detektiv Danny »Danno« Williams, bivši policist iz New Jerseyja, ki je zaradi svoje hčerke pripravljen storiti vse, da bi otok ostal varen, Chin Ho Kelly, bivši detektiv in varovanec McGarrettovega očeta, ki so ga po krivici obtožili korupcije in ga degradirali, ter Chinova sestrična Kono Kalakaua, lepa in neustrašna domorodka, ki končuje akademijo in komaj čaka na priložnost, da se uveljavi v elitni enoti. McGarrett priseže, da bo rešil očetov primer, obenem pa je trdno odločen, da z otoka prežene malopridneže.

Režija: Bryan Spicer

Igrajo: Alex O'Loughlin,Scott Caan,Daniel Dae Kim,Grace Park,Masi Oka,Taylor Wily,Michelle Borth,Dennis Chun,Chi McBride,Jorge Garcia