Zbudil bi se s teboj

Nadaljevanka / Telenovela, 1. sezona, 80. del, Mehika
60 min | IMDB: 6,8 |

Napeta ljubezenska zgodba, v kateri bo ljubezen morala premagati sovraštvo, spletke in prevare.

Pablo se razjezi, ko mu Maia pove, da ji hoče Othon odvzeti Bernardo. Frida pove Cindy, da se njen avtomobil čudno oglaša in bi rada, da preverijo, kaj se dogaja. Pablo obljubi Maii, da jo bo počakal, dokler se ne loči in vse uredi. Federico se norčuje iz Rodolfovega novega videza, a mu obljubi, da mu bo pomagal osvojiti Frido. Flora mu svetuje, naj jo poskuša pridobiti z ljubosumnostjo. Rosalia se spre s Fabianom zaradi Jenny.

Usoda združi dve mladi duši, ki prihajata iz različnih svetov in bosta morali pretrpeti marsikaj, preden bosta lahko srečni v objemu drug drugega. Maia je hčerka Othona, pomembnega in vplivnega podjetnika, medtem ko je Pablo telesni stražar Othonove največje sovražnice Antonie. Poleg Othona in Antonie bosta njuno srečo skušala uničiti tudi Cindy in Federico, ki verjameta, da Maia in Pablo ne bi smela pristati skupaj.

Režija: Pedro Damián

Igrajo: Daniel Arenas,Ela Velden,Sara Corrales,Enoc Leano,Aura Cristina Geithner,Gonzalo Pena,Leticia Huijara,Roberta Damián,Estefania Villarreal,Christian Chávez