Ljubimki Two Lovers

Film / Drama, Koprodukcija
120 min | IMDB: 7,0 |

Depresiven samski moški je razpet med dvema ženskama, prijetno družinsko prijateljico, ki mu jo vsiljujejo starši, in divjo sosedo.

Klasična romantična drama Ljubimki je zgodba o Leonardu, privlačnem, a povsem sesutem moškem, ki se po poskusu samomora zaradi neuspele zveze vrne v rojstno mesto Brooklyn. Zaščitniški starši mu predstavijo Sandro, prisrčno in prijazno hčerko novega družinskega partnerja. Sprva Leonard ne pokaže zanimanja in ne podleže pritisku družine, postopoma pa pri Sandri odkriva globino, ki ga vse bolj privlači. Hkrati spozna tudi lepo in skrivnostno sosedo Michelle, ki pa se tudi sama sooča z velikimi osebnimi težavami. Leonarda prosi za pomoč pri svojem uničujočem razmerju s poročenim moškim. Vendar se Michelle pri tem ogreje za Leonarda, ta pa je pod pritiskom svoje družine, ki ga sili v razmerje s Sandro. Leonard bo moral sprejeti izjemno težko odločitev. Lahko izbere nepredvidljivo strast, udobje ljubezni ali pa znova zatava v temačnost, ki ga je skoraj stala življenja.

Režija: James Gray

Igrajo: Joaquin Phoenix , Gwyneth Paltrow , Vinessa Shaw , Anne Joyce , Elliot Villar , Craig Walker , Carmen M. Herlihy , Donald John Hewitt , Christian Albrizo , Isabella Rossellini