Čebelar Charlie: Čebelja šola in orkan Charlie Bee Company: Bee School & A Hurricane

Nanizanka / Dokumentarni, 1. sezona, 3. del, Ostalo

Spremljajte dogodivščine čebelarja, ki rešuje čebele pred smrtjo. Vsak pik dviguje ozaveščenost o tem najpomembnejšem opraševalcu našega planeta.

Charlie se vrne na kolidž, kjer dobi lekcijo od profesorice čebelarstva in njenih učencev. Kasneje se z ekipo loti enega najbolj zapletenih odstranitev panja v Louisiani.

Charlie Agar je divji teksaški čebelar, ki rešuje afrikanizirane čebele iz obupnih in nevarnih situacij, hkrati pa z vsakim novim pikom, ki mu ga zadajo, širi zavest o pomenu čebel. Lastnik in vodja podjetja Charlie Bee Company, službe za odstranjevanje čebel s sedežem v New Braunfelsu v osrčju okraja Texas Hill, je Charlie, ki predstavlja redko kombinacijo pustolovca, norega izumitelja, ljubitelja narave in norosti, kar počne ves svoj delovni čas. V vsaki enourni epizodi boste spoznali vsakodnevne izzive Charlieja in njegove čebelarske ekipe, ki vas bodo popeljali na svoje naloge, polne edinstvenih nevarnosti, izzivov in komičnih trenutkov. Ukvarjajo se s plezanjem po drevesih in odstranjevanjem čebeljih panjev ter žaganjem hišnih sten hiš, saj nikoli ne vedo, kaj lahko pričakujejo, ko najdejo moteče čebelje domovanje.

Režija: Ashley Scott Davison

Igrajo: Charlie Agar , Juliana Rangel