Čebelar Charlie: Jaz, matica Charlie Bee Company: Queen Me

Nanizanka / Dokumentarni, 1. sezona, 4. del, Ostalo

Spremljajte dogodivščine čebelarja, ki rešuje čebele pred smrtjo. Vsak pik dviguje ozaveščenost o tem najpomembnejšem opraševalcu našega planeta.

Charli postane zvezda San Antonia, kjer odstrani čebele iz opuščenega reaktivnega motorja, rehabilitira panj v slavnem živalskem vrtu ter se preizkusi v vzreji čebeljih kolonij.

Charlie Agar je divji teksaški čebelar, ki rešuje afrikanizirane čebele iz obupnih in nevarnih situacij, hkrati pa z vsakim novim pikom, ki mu ga zadajo, širi zavest o pomenu čebel. Lastnik in vodja podjetja Charlie Bee Company, službe za odstranjevanje čebel s sedežem v New Braunfelsu v osrčju okraja Texas Hill, je Charlie, ki predstavlja redko kombinacijo pustolovca, norega izumitelja, ljubitelja narave in norosti, kar počne ves svoj delovni čas. V vsaki enourni epizodi boste spoznali vsakodnevne izzive Charlieja in njegove čebelarske ekipe, ki vas bodo popeljali na svoje naloge, polne edinstvenih nevarnosti, izzivov in komičnih trenutkov. Ukvarjajo se s plezanjem po drevesih in odstranjevanjem čebeljih panjev ter žaganjem hišnih sten hiš, saj nikoli ne vedo, kaj lahko pričakujejo, ko najdejo moteče čebelje domovanje.

Režija: Ashley Scott Davison

Igrajo: Charlie Agar