MacGyver

Nanizanka / Akcija, 1. sezona, 20. del, Združene države Amerike
55 min | IMDB: 5,2 |

Le kdo se ne spomni svetlolasega možakarja, ki zna s švicarskim nožem narediti ''vse''? Legenda se vrača v svoji pomlajeni verziji.

Ekipa prestreže sporočilo teroristične skupine, namenjeno Murdocu. Mac se nato izdaja za Murdoca, da bi zaščitil osebo, ki je tarča teroristov.

Serija MacGyver je ponovna obuditev klasične serije, akcijske pustolovščine o dvajset in nekaj let starem Angusu ''Macu'' MacGyverju, ki znotraj vlade ZDA ustanovi skrivno organizacijo, v kateri s pomočjo svoje neobičajne nadarjenosti za reševanje problemov in obsežnega znanstvenega znanja rešuje življenja. Njegovi ekipi, ki opravlja tvegane naloge po vsem svetu, se pridruži odpadniška nekdanja agentka Cie, Riley Davis, nepredvidljiva in vzkipljiva hekerica. Doma MacGyverja zabava podjetni sostanovalec Wilt Bozer. Pod okriljem "oddelka za zunanje storitve" MacGyver prevzame odgovornost, da bo rešil svet. Do zob je oborožen z iznajdljivostjo in mogoče še z žvečilnim gumijem ter papirno sponko.

Režija: Stephen Herek

Igrajo: Lucas Till , George Eads , Tristin Mays , Justin Hires , Sandrine Holt , Meredith Eaton , Aina Dumlao , Robin Dyke , David Dastmalchian , Tracy Spiridakos