Neiskreno srce Corazón que miente

Nadaljevanka / Telenovela, 1. sezona, 65. del, Mehika
45 min | IMDB: 9,2 |

Mehiška telenovela o Marieli Salvatierra, ki se bori za svoje pravice ter odloča med varnostjo pri Leonardu in ljubeznijo do Alonsa.

Antonio razkrije Denise, da je Mariela njegova hči. Leonardo se je zaljubil v Lucío veliko pred njenim srečanjem z Demiánom. Rogelio pove Demiánu, da je Daniel živ. Renata opozori Alonsa, da ji je jasno, da je ne ljubi. Lucy pove Fabriciu, da je noseča.

Mariela je sirota, pri 11 letih je ostala sama, ko je njen dedek umrl zaradi Demiána Ferrera. Usoda jo je v tujini povezala z Leonardom, ki ima neporavnane račune s Ferrero zaradi umora Ferrerove žene Lucíe. Po 15 letih se Mariela in Leonardo vrneta v Mehiko, da bi obračunala z Demiánom Ferrero. Mariela želi maščevati dedka, Leonardo pa si povrniti ugled. Demián je brezsrčni podjetnik, ki zaničuje mlajšega sina Santiaga, s starejšim sinom Alonsom pa manipulira. Mariela in Alonso se zaljubita, vplete se tudi privlačna in neiskrena Renata.

Režija: José Elías Moreno

Igrajo: Thelma Madrigal , Pablo Lyle , Diego Olivera , Alexis Ayala , Alejandro Tommasi , Dulce María , María Sorté , Lourdes Reyes , Alejandro Ávila , Ricardo Margaleff