Nadležni hišni ljubljenčki Embarrassing Pets

Nanizanka / Dokumentarni, 1. sezona, 7. del, Velika Britanija
25 min | IMDB: 5,5 |

Serija postreže z iskrenim pogledom na vezi med lastniki in hišnimi ljubljenčki, reševanje težav hišnih ljubljenčkov in življenja veterinarjev.

Veterinar Gavin oskrbi rottweilerko Luno, ki trpi za inkontinenco po dolgih sprehodih. Behaviorist Leon pomaga cockapooju Merlinu, Deepti pa sreča morskega prašička Samusa, ki je skregan z lastnikom.

Lastniki s svojimi ljubljenčki obiščejo kliniko, kjer deluje prav posebna ekipa strokovnjakov za živali, dveh veterinarjev in dveh vedenjskih terapevtov. Med posvetovanjem strokovnjaki diagnosticirajo težave ter nudijo praktične nasvete in morebitne rešitve glede potrebnega zdravljenja oz. urjenja. Nekatere živali in lastnike bomo spremljali na njihovem domu še pred obiskom klinike. Odkrili bomo, kako te težave vplivajo na njihova vsakdanja življenja. Poučna in zabavna serija vključuje intervjuje s strokovnjaki, številne nasvete, postreže pa tudi z iskrenim pogledom na življenje veterinarja, kot tudi na edinstveno vez med lastniki in njihovimi hišnimi ljubljenčki. Naj bodo njihove težave še tako neprijetne, vez med njimi ostaja za vedno.

Režija: Jonny Curtis

Igrajo: Elizabeth Gill , Caroline Clark , Gavin McDonagh , Deepti Sharma , Leon Towers , Janet Cowl