Skupaj s tabo Better With You

Nanizanka / Humoristični, 1. sezona, 7. del, Združene države Amerike
25 min | IMDB: 6,8 |

Spremljamo zgode in nezgode družine Putney, ki jo tvorijo trije pari.

Joel in Ben se s Caseyjem odpravita v Vermont, da bi mu pomagala iz tamkajšnjega skladišča prepeljati nekaj njegovih stvari. Ben se namerava na izletu zbližati s Caseyjem, Joel pa bi se rad predvsem dobro najedel. Maddie in Vicky medtem Miji pripravita zabavo ob rojstvu otroka, ki se je udeleži tudi Caseyjina zahtevna mama Ariel. Mia se močno trudi, da bi jo njena bodoča tašča lepo sprejela, toda kaj, ko sta si Vicky in Ariel hitro v laseh.

Maddie in Ben sta skupaj že devet let in čeprav sta se v teh letih dodobra spoznala, ne eden ne drugi ne razmišljata o poroki. Ljubezensko življenje Maddiejine mlajše sestre Mie je popolnoma nasprotno: čeprav Caseyja pozna šele sedem tednov, sta se pripravljena na vrat na nos poročiti in imeti otroka. Maddie je zato vsa iz sebe, medtem ko sta njena starša, Vicky in Joel, presrečna. Glede na to, da sta poročena že 35 let in vajena vsega dobrega in hudega, sta na stara leta pripravljena sprejeti vse, kar jima prinaša življenje.

Režija: Gary Halvorson

Igrajo: JoAnna Garcia Swisher , Jennifer Finnigan , Josh Cooke , Jake Lacy , Kurt Fuller , Debra Jo Rupp , Hannah Smith , Jonathan Slavin , Emma Hall , Loanne Bishop