Dva moža in pol Two and a Half Men

Nanizanka / Humoristični, 12. sezona, 7. del, Združene države Amerike
30 min | IMDB: 7,0 |

V priljubljeni nanizanki Dva moža in pol še naprej spremljamo dogodivščine Alana Harperja, njegovega sina Jaka in milijarderja Waldna Schmidta.

Kljub temu, da uživata v starševstvu, Walden in Alan težko dohajata navihanega Louisa, zato se z dečkom odpravita na igrišče. Alan se spoprijatelji s tremi privlačnimi mamicami, ki jih povabi domov na druženje, kjer se Walden ogreje za eno izmed njih. Jim bosta zaupala resnico o njunem razmerju? Medtem ko se Alan z novimi prijateljicami odloči zabavati celo noč, Walden ostane doma pri bolnemu Louisu.

Hiša na malibujski plaži je postala prazno gnezdo milijarderja Waldna Schmidta in njegovega zastonjkarskega cimra Alana Harperja. A ne za dolgo. Ko se v Malibuju naslika Alanova prej neznana nečakinja Jenny s hordo zabave željnih deklet, je v hiši hitro spet vse po starem. Alanova mati Evelyn ima zapleteno ljubezensko življenje, Alan ima močan alter ego, Berta se začasno upokoji, Walden pa ima novo službo neplačanega programerja v garažnem podjetju. V naslednjem letu bodo Walden, Alan in Jenny razvili čustvene odnose, občasno celo vzpostavili vezi.

Režija: James Widdoes