Dva moža in pol Two and a Half Men

Nanizanka / Humoristični, 12. sezona, 8. del, Združene države Amerike
25 min | IMDB: 7,0 |

V priljubljeni nanizanki Dva moža in pol še naprej spremljamo dogodivščine Alana Harperja, njegovega sina Jaka in milijarderja Waldna Schmidta.

Bliža se božič, zato Walden in Alan nameravata prepričati Louisa, da je Božiček resničen, saj deček zaradi razočaranj v preteklosti ne verjame vanj. Njune načrte pokvari Evelyn, ki se spetlja z najetim Božičkom. Toda zjutraj fante pod okrašeno smrečico pričaka pravo presenečenje, saj odkrijejo kup daril in posnetek belobradega moža v rdečem. Ali Božiček res obstaja?

Hiša na malibujski plaži je postala prazno gnezdo milijarderja Waldna Schmidta in njegovega zastonjkarskega cimra Alana Harperja. A ne za dolgo. Ko se v Malibuju naslika Alanova prej neznana nečakinja Jenny s hordo zabave željnih deklet, je v hiši hitro spet vse po starem. Alanova mati Evelyn ima zapleteno ljubezensko življenje, Alan ima močan alter ego, Berta se začasno upokoji, Walden pa ima novo službo neplačanega programerja v garažnem podjetju. V naslednjem letu bodo Walden, Alan in Jenny razvili čustvene odnose, občasno celo vzpostavili vezi.

Režija: James Widdoes