To smo mi This is Us

Nanizanka / Drama, 6. sezona, 3. del, Združene države Amerike
45 min | IMDB: 8,7 |

Čustvena zgodba o trojčkih Randallu, Kevinu in Kate in njihovih čudovitih starših Jacku in Rebecci.

V preteklosti Jack trojčke prvič pelje v kino, a Kevin kmalu odtava. V sedanjosti Randall uči Dejo voziti in presliši Malikovo sporočilo. Randall in Beth se morata sprijazniti z dejstvom, da Deja odrašča. Kevin zamudi Franine prve korake. Toby prepriča Kate, da kupita žar, da bi z družino uživali v piknikih. V prihodnosti Jack Damon zelo rad uporablja žar, čeprav je njegov prvi spomin nanj iz dneva, ko se je na njem opekel in ko je razpadel zakon njegovih staršev.

Vsak ima družino. Vsaka družina ima svojo zgodbo. Serija To smo mi govori o družini Pearson skozi več desetletij: od Jacka (Milo Ventimiglia) in Rebecce (Mandy Moore) kot mladih staršev v 80-ih letih, do njunih odraslih trojčkov Kevina (Justin Hartley), Kate (Chrissy Metz) in Randalla (Sterling K. Brown), ki iščejo ljubezen in zadovoljstvo. Dramo-komedija razkriva, kako najmanjši dogodki v našem življenju vplivajo na to, kaj postanemo, in kako povezave med nami presegajo čas, razdaljo in celo smrt. Šesta je hkrati tudi zadnja sezona serije.

Režija: Jon Huertas

Igrajo: Justin Hartley , Anissa Borrego , Ca'Ron Jaden Coleman , Mandy Moore , Lyric Ross , Rebeka Montoya , Blake Stadnik , Hannah Zeile , Logan Shroyer , Johnny Kincaid