21 Jump Street: Mladenič v modrem 21 Jump Street

Film / Akcija, Združene države Amerike
110 min | IMDB: 7,2 |

Mlada policista se pridružita enoti Jump Street ter gresta pod krinko v srednjo šolo, da bi razkrila nevarno združbo prekupčevalcev mamil.

Schmidt (Jonah Hill) in Jenko (Channing Tatum) se v srednji šoli nista marala, vendar nepričakovano postaneta prijatelja na Policijski akademiji. Čeprav nista ravno najboljša policista v rajonu, dobita priložnost, ko se pridružita tajnemu policijskemu oddelku Jump Street, ki jo vodi stotnik Dickson (Ice Cube). Pištoli in znački zamenjata za nahrbtnike ter gresta zaradi deškega videza pod krinko nazaj v srednjo šolo. Težava je le ta, da je današnja mularija povsem drugačna od tiste pred leti. Schmidt in Jenko odkrijeta, da je vse, kar sta mislila, da vesta o tem, kako je biti najstnik, napačno, od seksa do mamil in rokenrola. Še več, odkrijeta, da se še vedno spopadata s težavami, ki jih nista razrešila v najstniških letih.

Režija: Phil Lord

Igrajo: Jonah Hill , Channing Tatum , Brie Larson , Dave Franco , Rob Riggle , DeRay Davis , Ice Cube , Dax Flame , Chris Parnell , Ellie Kemper