Dobri nameni Las buenas intenciones

Film / Drama, Argentina
85 min | IMDB: 6,6 |

Lagodno življenje neodgovornega lenuha je prekinjeno, ko se njegova bivša žena sklene iz Argentine preseliti v Paragvaj ter s sabo vzeti njune otroke.

Zgodnja 90. leta v Buenos Airesu. Amandi je deset let. Ima mlajšo sestrico in bratca ter ločena starša, Gustava in Cecilio. Otroci vsak drugi konec tedna preživljajo v kaotičnem domu svojega neodgovornega, lenega očeta. Gustavo preživlja čas s svojimi odraslimi prijatelji, priložnostnimi znankami in ljubimkami za eno noč ter v službi v prodajalni plošč, ki jo vodi s prijateljem Néstorjem. Gustavo vse bolj zamuja s plačili preživnine in Cecilia se naposled odloči preseliti se v Paragvaj s svojim novim partnerjem, da bi bili njeni trije otroci finančno bolje preskrbljeni. Gustavo temu ne more oporekati. Vendar je Amanda veliko bolj z nogami na tleh kot njen oče in ko odkrije namene svoje matere, skuje načrt, kako bi lahko ostala pri očetu v Argentini.

Režija: Ana García Blaya

Igrajo: Javier Drolas , Jazmín Stuart , Amanda Minujin , Sebastian Arzeno , Ezequiel Fontenla , Carmela Minujin , Juan Minujín , Juan Pablo Miller