Klub zadovoljnih žensk Book Club

Film / Komedija, Združene države Amerike
105 min | IMDB: 6,1 |

Življenja štirih dolgoletnih prijateljic se za vedno spremenijo, ko se v njihovem knjižnem klubu lotijo branja knjige Petdeset odtenkov sive.

Diane (Diane Keaton) je po štiridesetih letih zakona nedavno ovdovela. Vivian (Jane Fonda) ima najraje moške, ki ne zahtevajo obvez in zaobljub. Sharon (Candice Bergen) še vedno ni prebolela ločitve izpred več desetletij. In Carolin (Mary Steenburgen) zakon se po petintridesetih letih maje. Življenje teh štirih dolgoletnih prijateljic se obrne na glavo na vsemogoče načine, ko se njihov bralni krožek loti branja in debate o romanu Petdeset odtenkov sive. Nekatere odkrijejo nove ljubezni, druge spet zanetijo nekdanje… pri tem pa navdihujejo druga drugo in poskrbijo, da bo naslednje poglavje v njihovih življenjih najboljše doslej.

Slavne oskarjevke Jane Fonda, Diane Keaton, Candice Bergen in Mary Steenburgen nam bodo v novi, noro zabavni komediji, pokazale, kako je lahko življenje v tretjem življenjskem obdobju še kako zanimivo.

Režija: Bill Holderman

Igrajo: Diane Keaton , Jane Fonda , Candice Bergen , Mary Steenburgen , Andy Garcia , Craig T. Nelson , Don Johnson , Ed Begley Jr , Richard Dreyfuss , Wallace Shawn