Poročena z obleko Say Yes to the Dress

Nanizanka / Dokumentarni, 9. del, Združene države Amerike
60 min | IMDB: 5,5 |

Oddaja razkriva zaupne skrivnosti newyorškega poročnega salona Kleinfeld Bridal.

Kleinfield je osupel, ker Jennifer pripelje svojega zaročenca - in njegovo ženo! Trendovska nevesta Glori ima visoke standarde. Amanda Barrasso išče obleko, primerno za ledeno kraljico.

Vsaka nevesta želi izgledati popolno na zanjo najpomembnejši dan, vendar pri izbiri obleke skoraj vsaka naleti na kakšno težavo. Oddaja je preplet modne revije, zgodb o nevestah in družinske terapije. Življenje v salonu Kleinfeld Bridal na Manhattnu je zato polno presenečenj. Svetovalke v tem prestižnem poročnem salonu se vsak dan soočajo s praktičnimi in čustvenimi preprekami, ki jih morajo premostiti, da bi nevestam še pravočasno zagotovile popolno obleko za njihov veliki dan. Bodo pustolovske neveste našle obleke, ki bodo izpolnile njihova najbolj nora poročna pričakovanja in hkrati požele odobravanje njihovega nadvse pomembnega spremstva? Stvari gotovo ne bodo šle kot po maslu in morda bomo v oddaji videli tudi solze, toda te ženske navsezadnje kupujejo najpomembnejšo obleko svojega življenja.

Režija: Anna Park

Igrajo: Roger Craig Smith , Randy Fenoli , Ronnie Rothstein , Mara Urshel , Debbie Asprea , Tate Chalk , Stefanie Bloom , Grace Chalk , Paul Teutul Jr , Amy Rutberg