In potem ni bilo nikogar več And Then There Were None

Nadaljevanka / Kriminalka, 1. sezona, 1. del, Velika Britanija
85 min | IMDB: 7,9 |

Skrivnostni gostitelj povabi deset ljudi na osamljeni otok. Ko začnejo drug za drugim umirati, ugotovijo, da je očitno nekdo med njimi morilec.

Deset neznancev prejme vabilo na osamljeni otok ob obali Devona. Medtem ko skupina čaka na skrivnostnega gostitelja, se vreme skisa in ostanejo odrezani od civilizacije.

Detektivski roman slavne Agathe Christie ''In potem ni bilo nikogar več'' sodi med najbolj uspešne knjižne kriminalke vseh časov. Po vsem svetu so prodali več kot sto milijonov izvodov in zgodbo so priredili tudi v televizijsko serijo. Piše se leto 1939 in Evropa je na robu nove svetovne vojne. Deset neznancev z dvomljivo preteklostjo prejme vabilo na Soldier Island, osamljeni otok ob obali Devona v južni Angliji. Prizorišče je odrezano od celine, skrivnostnega gostitelja ni na spregled, vsak izmed povabljencev pa je obtožen grozljivega zločina. Ko začnejo gostje drug za drugim skrivnostno umirati, ugotovijo, da je očitno nekdo med njimi morilec. Kdo bo zadnji preživeli? In kdo je morilec?

Režija: Craig Viveiros

Igrajo: Maeve Dermody , Harley Gallacher , Paul Chahidi , Charlie Russell , Miranda Richardson , Toby Stephens , Charles Dance , Douglas Booth , Burn Gorman , Aidan Turner