Kevin lahko počaka Kevin Can Wait

Nanizanka / Humoristični, 1. sezona, 18. del, Združene države Amerike
20 min | IMDB: 5,6 |

Upokojeni policist Kevin se veseli brezskrbnega življenja po naporni karieri. Žal kmalu spozna, da je tudi upokojensko življenje lahko zelo stresno.

Kevin sestavi podroben načrt, kako se bo izognil druženju z Donnino sestrično Irene in njenim zgovornim možem.

Kevin Gable je sveže upokojeni policist okrožja Nassau na Long Islandu v ameriški državi New York. Skupaj z njim živijo še njegova žena Donna, hčerki Kendra in Sara ter sin Jack. Kevin se veseli predčasne upokojitve, saj je prepričan, da bo lahko brez kakršnihkoli skrbi užival v življenju in v družbi svojih policijskih kolegov Goodyja, Duffyja in Motta. A kmalu spozna, da je pokojnina, ki jo prejema, zelo nizka in se mora poleg tega spopadati še z drugimi vsakdanjimi družinskimi težavami. Njegova najstarejša hči Kendra, ki je še pred kratkim študirala na kolidžu, se preseli nazaj domov skupaj s svojim brezposelnim zaročencem Chaleom, s katerim si uredita začasno domovanje kar v domači garaži. Težave ima tudi z mlajšo hčerjo Saro, ki ima pogoste izbruhe jeze, medtem ko je njegov najmlajši sin Jack hipohonder, ki obiskuje psihoterapevta zaradi anksioznosti. Bo Kevin lahko ohranil družinsko harmonijo in obenem našel svoj notranji mir?

Režija: Andy Fickman

Igrajo: Alexander Chaplin , Julian Gamble , Bas Rutten , Kevin James , Ryan Cartwright , Taylor Spreitler , Chris Weidman , Gary Valentine , Claire Coffee , Mary-Charles Jones