Policistka na vrhu The Closer

Nanizanka / Kriminalka, 7. sezona, 11. del, Združene države Amerike
50 min | IMDB: 7,6 |

Detektivka Brenda Johnson, ki je iz vsakega zločinca sposobna izvleči priznanje, je vodja posebne enote, ki preiskuje občutljive primere umorov.

Brenda in njeni možje preiskujejo umor srednješolskega ravnatelja, ki je po razvpitem škandalu poskušal v šoli uvesti določene spremembe. Je možno, da ga je ubil najbolj priljubljen učitelj na šoli? Hitro se izkaže, da je primer povezan z FBI-jevo preiskavo, zato sta si Brenda in Fritz hitro v laseh glede tega, kdo naj sploh vodi preiskavo. Raydorjeva medtem Popa preseneti z novico, da razmišlja o upokojitvi.

Namestnica načelnika Brenda Leigh Johnson je vrhunska preiskovalka. Kljub temu, da je odlična zasliševalka in dobi priznanja še od tako velikih lažnivcev, je razočarana nad politiko losangeleške policije. Njena ekipa je sprejela njen nekonvencionalen pristop in Brenda vodi odlično ekipo preiskovalcev na podlagi medsebojnega zaupanja in spoštovanja. Kljub temu pa se mora še vedno stalno soočati z ovirami drugih oddelkov in zunanjih virov, ki želijo spodkopati njen neizprosen pristop.

Režija: Nelson McCormick

Igrajo: Kyra Sedgwick , J.K. Simmons , Corey Reynolds , Robert Gossett , G.W. Bailey , Tony Denison , Michael Paul Chan , Raymond Cruz , Phillip P. Keene , Mary McDonnell