Razočarane gospodinje Desperate Housewives

Nanizanka / Drama, 8. sezona, 16. del, Združene države Amerike
45 min | IMDB: 7,5 |

Serija spremlja gospodinje in prijateljice, ki živijo v na videz mirni predmestni soseski. Vsaka izmed njih pa ima umazano skrivnost.

Susan prepriča Mikea, da zaradi izterjevalca dolgov, ki mu streže po življenju, odide na policijo. Carlos se vrne v službo, toda njegovo nenavadno vedenje Gaby hitro pahne v obup. Tomovo dekle Jane se udeleži Pennyjine zabave in Lynette šokira s presenetljivo novico. Gospa McCluskey, ki ima raka, prosi Bree, naj ji pomaga umreti.

Serija na temačen in humorističen način prikazuje ameriško predmestje, kjer življenja gospodinj niso vedno taka, kot se zdijo na prvi pogled. Serija Razočarane gospodinje je leta 2005 in 2006 osvojila zlati globus za najboljšo televizijsko serijo. A čeprav je vsega dobrega enkrat konec, bo v zadnji sezoni te prelomne serije tako napeto kot še nikoli. Susan, Gaby, Bree, Lynette in Carlos se morajo znebiti trupla Gabyjinega zlobnega očima, ki ga je Carlos ubil, da bi zaščitil svojo ženo. Žal začne vse po vrsti hitro preganjati slaba vest. Susan se zato umakne od prijateljev in družine, Gaby pa skuša pomagati Carlosu, ki se ne more soočiti z dejstvom, da je morilec. Lynette in Tom se medtem soočata z ločitvijo, Bree pa mora biti zelo previdna v družbi svojega novega ljubimca, detektiva Chucka Vancea. Medtem se v sosesko preseli čedni Avstralec Ben Faulkner, ki hitro pritegne Reneejino pozornost.

Režija: Jeff Greenstein

Igrajo: Nathan Fillion , Michael Dempsey , Kathryn Joosten , Katharine Emmer , Andrea Bowen , Doug Savant , Derek Webster , Orson Bean , Mark Sinacori , Marcia Cross