Lažna mesta Paper Towns

Film / Drama, Združene države Amerike
125 min | IMDB: 6,2 |

Simpatija srednješolca Quentina nenadoma izgine, a za seboj pusti skrivnostne namige. Iskanje fanta in njegove prijatelje popelje na pustolovščino.

Zgodba o odraščanju spremlja srednješolca Quentina in njegovo skrivnostno sosedo Margo. Ta ima tako rada uganke in zamotane namige, da sklene še sama postati ena od njih. Potem ko Quentina odpelje na celonočno maščevalno pustolovščino po vsem mestu, Margo nenadoma izgine, kot bi se vdrla v tla. Za seboj pusti sledi v obliki drobnih ugank, ki jih morajo očitno razrešiti Quentin in njegovi prijatelji, da bi jo našli. Iskanje popelje skupino najstnikov na življenjsko pustolovščino, polno navdihujočih sladko-grenkih spoznanj o nujnosti sprememb in razočaranjih, ki vsakogar čakajo v odraslosti. Na koncu Quentin dojame, da mora, če hoče izslediti Margo, globlje razmeti pravo prijateljstvo - in pravo ljubezen.

Film je posnet po istoimenski mladinski knjižni uspešnici avtorja Johna Greena.

Režija: Jake Schreier

Igrajo: Nat Wolff , Cara Delevingne , Austin Abrams , Justice Smith , Halston Sage , Jaz Sinclair , Cara Buono , Meg Crosbie , Josiah Cerio , Hannah Alligood