Svet igrač 4 Toy Story 4

Film / Animirani, Združene države Amerike
105 min | IMDB: 7,8 |

Jelko, Ken in druge igrače se z Bonnie in njeno družino odpravijo na potovanje, na katerem Jelko naleti na nekdanjo simpatijo, punčko Bo Peep.

Šerif Jelko, astronavt Ken Kozmoblisk in njuna pisana druščina igrač se vračajo na velika platna. Glavni junak Jelko je od nekdaj prepričan, da ima svoje posebno mesto na svetu. V centru njegove pozornosti je skrb za njegova otroka Andy in Bonnie. Ko Bonnie svojo nekdaj najljubšo igračo zavrže kot smet, Jelko vzame stvari v svoje roke in pokaže Vilku, da mora sebe sprejeti takšnega, kot je. Ko Bonnie zbere družbo za družinski izlet, se Jelko znajde na nepričakovani pustolovščini, ki vključuje ponovno druženje z njegovo že davno izgubljeno prijateljico iz porcelana Bo Peep. Jelko in Bo odkrijeta, da sta njuni mesti v svetu igrač popolnoma drugačeni, vendar ugotovita tudi, da je to njuna še najmanjša težava.

Režija: Josh Cooley

Igrajo: Tom Hanks , Tim Allen , Annie Potts , Tony Hale , Keegan-Michael Key , Madeleine McGraw , Christina Hendricks , Jordan Peele , Keanu Reeves , Ally Maki