In potem sva se srečala Then Came You

Film / Komedija, Ostalo
95 min | IMDB: 6,1 |

Vdova Annabelle s pepelom pokojnega moža odpotuje, da bi obiskala kraje iz njunih najljubših filmov. Na Škotskem spozna zagrenjenega Howarda.

Po 32-ih letih zakona je Annabelle Wilson ovdovela. Z možem Fredom sta živela v Nantucketu, kjer sta vodila trgovino s strojno opremo in si vsak teden ogledala film v kinu. Annabelle sestavi seznam njunih najljubših 20-ih filmov, proda hišo in sklene za vselej zapustiti Nantucket ter se odpraviti na potovanje po svetu s pepelom pokojnega moža. Najprej se odpravi na Škotsko, v čast zgodovinskemu filmu "Pogumno srce", in tam spozna zagrenjenega lastnika gostišča lorda Howarda Awda. Annabelle takoj prevzame in zapelje surova lepota škotskega podeželja. Kot dva popolnoma različna človeka si Annabelle in Howard tisti teden razkrivata skrivnosti, ki jih nista delila še z nikomer, in med njima se razvije nepričakovano prijateljstvo. Bo to zadnja priložnost za ljubezen za oba?

Režija: Adriana Trigiani

Igrajo: Craig Ferguson , Kathie Lee Gifford , Ford Kiernan , Phyllida Law , Brett James , Calum Chisholm , Katarina Demetriades , Rosemary Dickson , Ruaraidh Murray , James Hilley