Moja pesem, tvoj glas

Razvedrilni / Glasba, 1. sezona, 2. del, Slovenija

V prvi sezoni zabavne glasbeno-razvedrilne oddaje, ki jo vodi Ingrid Ulaga, bo sodelovalo šest domačih vokalistov iz različnih glasbenih žanrov.

V oddaji sodeluje šest izvrstnih domačih vokalistov iz različnih glasbenih žanrov: Irena Vrčkovnik, Eva Hren, Mirna Reynolds, Božidar Wolfand Wolf, Reno - Kingston in Rudolf Gas. V prvi oddaji so pevci v svojih priredbah peli pesmi Eve Hren, tokratna pa je namenjena Božidarju Wolfandu – Wolfu. Vsi se ga verjetno najbolj spomnimo kot člana skupine Randez-Vous, vendar je v svoji dolgoletni karieri ustvaril mnogo hitov, tako kot solist kot član različnih skupin. Njegovi pevski kolegi tako niso imeli veliko dela z izborom njegovih pesmi, ki jih bomo slišali v njihovih izvedbah. Seveda ne bo manjkala niti legendarna Oh ne, Cherie.

Še pred odhodom na glamping resort Kolpa, kjer so posneli vse oddaje, so si pevci morali izbrati od vsakega po eno skladbo in jo predelati po svojem okusu. V vsaki oddaji bodo tako vsi peli pesmi od enega, vendar bodo uspešnice, ki ste jih bili vajeni slišati v izvirniku, zdaj povsem drugačne. Včasih celo še boljše, vsekakor pa bolj zabavne ali ganljive, kot so bile ob izvirnem snemanju. Med sodelujočimi pevci so se nekateri poznali bolje, drugi slabše, a v tednu dni druženja in skupnega bivanja ob Kolpi, so se spletla trdna prijateljstva, kar se tudi čuti v vsaki od oddaj. Vsekakor gre za oddajo, ki je nadvse primerna za korona čase, saj vam bo koncert in prijateljsko druženje pripeljala v dnevno sobo.