Vonj po strasti Café con aroma de mujer

Nadaljevanka / Telenovela, 32. del, Koprodukcija
56 min | IMDB: 8,8 |

Med revno obiralko kave in čednim mladeničem iz bogate družine se razvije strastna ljubezen.

Leonidas, Ivan, Paula in Aurelio pokusijo Arthurjevo fermentirano kavo, ki se izkaže za presenetljivo dobro. Sebastian mami očita, da ga je hotela ločiti od Gaviote, hkrati pa ji pove tudi, da je dekle nekje v New Yorku. Arthur skuša spet osvojiti Paulo.

Gaviota in njena mama vsako leto prideta na haciendo Casablanca na obiranje kavovca, upata pa, da bosta kmalu lastnici svoje posesti in pridelovali lastno kavo. Lastnik plantaže Octavio Vallejo jima je namreč obljubil hektar zemlje, potem ko ga je Gaviota rešila ugrabitve. Toda usoda ima drugačne načrte, saj Octavio umre, preden bi lahko obljubo izpolnil. V poskusu, da bi družino Vallejo prepričala v spoštovanje dogovora, Gaviota spozna Sebastiána, Octavievega sina, ki živi v New Yorku. Med njima vzbrsti neustavljiva privlačnost, ki preraste v srce parajočo in nemogočo ljubezen, saj izhajata iz preveč različnih svetov.

Režija: Mauricio Cruz

Igrajo: William Levy , Laura Londono , Luces Velásquez , Diego Cadavid , Carmen Villalobos , Katherine Vélez , Maria Tereza Barreto , Andres Toro , Mabel Moreno , Juan David Agudelo