Nasledniki: Zato načrtov ne zaupamo dojenčkom Legacies: This Is Why We Don't Entrust Plans to Muppet Babies

Nanizanka / Drama, 2. sezona, 10. del, Združene države Amerike
55 min | IMDB: 7,4 |

Zgodba o novi generaciji nadnaravnih bitij na Salvatorejevi šoli za mlade in nadarjene.

Ko se čarovnice zberejo za praznovanje čarovniškega shoda, se v šolo infiltrira najnovejša pošast, ki seje razdor in kaos med udeleženci.

Napeta fantazijska drama v drugi sezoni nadaljuje zgodbo o novi generaciji nadnaravnih bitij na Salvatorejevi šoli za mlade in nadarjene, ki se učijo, kaj pomeni biti nekaj posebnega v svetu, ki tega nikoli ne bo razumel. Šola je za vampirje kot je M. G., volkodlake kot Rafael in čarovnice kot dvojčici Lizzie ter Josie Saltzman; učenci in njihov ljubljeni ravnatelj dr. Alaric Saltzman so osupli, ko se soočijo z nizom pošasti in mitoloških bitij, kakršna so poznali le iz legend in pripovedk. Zmaj, gargolj, brezglavi jezdec in drugi stvori – zlo v teh resničnih utelesitvah nekoč izmišljenih bitij ima nekakšno srhljivo povezavo z njihovim najnovejšim sošolcem Landonom Kirbyjem. Zato je njegova edina ljubezen in bleščeča šolska zvezdnica Hope Mikaelson žrtvovala svoje mesto v šoli in v svetu, da bi ga zaščitila pred strašno usodo. V drugi sezoni bomo spoznali svet brez Hope Mikaelson in s kaosom, ki je zato nastal. Vendar si bo Hope prizadevala, da bi se vrnila na šolo, ki je postala njen dom, in med prijatelje, ki so zdaj njena družina.

Režija: America Young

Igrajo: Danielle Rose Russell , Aria Shahghasemi , Kaylee Bryant , Jenny Boyd , Quincy Fouse , Peyton 'Alex' Smith , Chris De'Sean Lee , Matthew Davis , Demetrius Bridges , Olivia Liang