Otroški detektiv The Kid Detective

Film / Komedija, Kanada
100 min | IMDB: 7,0 |

Nekoč slavni otroški detektiv, zdaj 32-leten moški, med pijančevanjem in samopomilovanjem rešuje banalne skrivnosti. Potem pa dobi prvi pravi primer.

Kot otrok je bil Abe Applebaum krajevna znamenitost, otroški detektiv, ki je reševal banalne skrivnosti in manjše zločine v mestecu Willowbrook. Ko je bil star 12 let, je izginila njegova dobra prijateljica Gracie, in niti on, niti policisti je niso našli, to pa mu je pustilo globoko travmo. Abe je zdaj 32-letni moški (Adam Brody) in vodi detektivsko agencijo kljub pomislekom svoje družine in posmehovanju vrstnikov, češ da nikoli ni odrasel. Abe se težko prebija in svoje razočaranje nad propadajočo kariero utaplja v alkoholu, mamilih ter samopomilovanju. Nekoč pride do njega osirotela srednješolka po imenu Caroline, da bi raziskal primer surovega umora njenega fanta. Kljub temu, da se še nikoli ni lotil umorov, Abe v izzivu vidi priložnost, da se dokaže, in sprejme primer.

Režija: Evan Morgan

Igrajo: Kaitlyn Chalmers-Rizzato , Adam Brody , Kaleb Horn , Wendy Crewson , Jonathan Whittaker , Brent Skagford , Steve Gagne , Giovanna Moore , Jesse Noah Gruman , Talyssa Therrien